Infinit Solutions Agency este partener al evenimentului INTERACT BARCELONA 2013, cel mai important eveniment dedicat comunicării online Europene, desfăşurat în perioada 23 – 24 mai. Infinit este prima agenţie independentă din România şi Europa de Est, care se implică astfel în acest eveniment.Pe 23 mai, agenţia va avea propria sală de prezentări – Infinit Solutions Agency Room – în care Alexandru Cernătescu, CEO şi Head of Strategy, va prezenta filozofia de Tradigital™ la nivel global, o serie de studii de caz  de succes, dar şi felul în care vede Infinit viitorul publicităţii digitale şi al publicităţii, în general. Tema generală de discuţie va fi Tradigital™ – The new breed of “e-consumer” adapted advertising philosophy that works.

„Suntem mândri că vom participa ca partener, în premieră pentru o agenţie independentă din România şi Europa de Est, la acest eveniment. Este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate digital-ului. Ca speaker voi prezenta filozofia noastră de Tradigital™, dar şi studii de caz de succes. Vrem să arătăm că inovaţia este prezentă în agenţiile independente din belşug şi că şi noi, Românii, avem foarte multe de spus la nivel de industrie globală de digital advertising. Suntem o agenţie 100% românească, mergem acolo ca români şi suntem foarte mândri de acest lucru! Vrem să arătam că există în România agenţii digitale locale independente şi puternice, care au un cuvânt important de spus asupra industriei noastre, dar şi a celei europene”, declară Alexandru Cernătescu, CEO şi Head of Strategy Infinit Solutions Agency.

Aflat la cea de-a şaptea ediţie, Congresul INTERACT Barcelona este cel mai important eveniment dedicat industriei de digital advertising din Europa. Congresul reuneşte experţi de la cele mai importante companii, agenţii de digital şi de media din Europa. Printre speakerii evenimentului se numără nume importante din industrie, precum: Geoff Seeley – Global Media Director, Unilever, Georges-Edouard Dias – Head of Digital, L’Oreal, Pete Blackshaw – Global Head of Digital Marketing and Social Media, Nestle sau Didier Ongena – General Manager Europe, Microsoft Advertising.

Despre Infinit:
Infinit Soutions Agency este cea mai mare agenţie independentă de digital din România. Agenţia are la bază filozofia şi metodologia proprie – Tradigital™ , care înseamnă atât crearea şi întreţinerea ecosistemelor digitale de brand (web&mobile, incluzand şi social media) dar şi rularea de campanii de comunicare integrate, care au component de digital în centru.
Dispunând de resurse integral in-house, atât pe partea de client service, strategie, creaţie (digital,mobile şi clasic), CRM, media planning&buying dar şi una dintre cele mai mari echipe interne de web&mobile development din România, Infinit serveşte clienţi precum: Rompetrol, Honda (auto şi moto), Praktiker, Medicover, Royal Canin, Abbott, Generali România, British American Tobacco, Rin Group sau Volksbank .