Reclama este sufletul comertului. Asa ar putea suna invitatia organizatorilor unui eveniment de marca in Cluj-Napoca, adresat oamenilor de afaceri care detin magazine online. Asadar, clujenii si nu numai care vor sa-si dezvolte si sa-si imbunatatesca business-urile, sunt asteptati saptamana viitoare, adica in zilele de 21 si 22 Octombrie 2015, in Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia*****, pentru a lua parte la TeCOMM, conferinta de eCommerce.

Acolo specialistii in domeniu vor prezenta publicului interesat, subiecte privind inovatia in comertul online, dezbateri si workshop-uri care vor avea ca tema centrala: “Power to the Customers”.

TeCOMM este evenimentul organizat special pentru proprietarii de magazine online, care vor avea parte si de propuneri de strategii de comert ale specialistilor in domeniu. Printre acestea, se numara si cele destinate vanzarilor de “Black Friday”, informatii  utile, ce pun accent pe o buna desfasurare a serviicilor, intrucat este cunoscuta nemultumirea clientilor care fac cumparaturi in aceste perioade de varf si care sunt descurajati sa mai comande un produs din pricina intarzierilor nepermis de mari. Totodata, in cadrul conferintei, se va raspunde si la intrebarile: Cum combatem aceste neplaceri? Cum ajunge comanda clientului in timp util?, oferindu-se si multe alte detalii pentru un management strategic si de succes – toate acestea vor fi lamurite cu ajutorul conferintei TeCOMM, organizata exclusiv de Libero Events.

 

« Black Friday Strategies » va avea loc in cea de-a doua zi a evenimentului si va reuni speakeri precum: Adrian Mihai (Managing Partner FAN Courier), Dragos Sirbu (CEO Flanco), Sergiu Mircea (Marketing Director BT).

 

Conferinta de eCommerce TeCOMM se adreseaza in principal oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up in domeniu, dar si specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in eCommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori  de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat. Branduri de renume in domeniu, dar si nume recunoscute pe plan international vor aduce noutati din eCommerce, prin conferinta cu keynote-uri si panel-uri de dezbatere si workshop-uri strategice.

 

Participantii sunt invitati sa ia parte si la workshop-uri dedicate segmentului de turism, in prima zi, prin Digital Travel Forum, dar si la cele dedicate marketing-ului, prin MarkDay, ce va avea loc in a doua zi a evenimentului. Evenimentul dedicat eCommerce-ului se afla la cea de-a cincea editie si va avea loc in perioada 21-22 Octombrie, in Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia*****.

Participantii vor putea lua parte si la zona expozitionala, care aduce impreuna principalii furnizori de servicii de comert electronic.

 

TeCOMM is Powered by Urgent Cargus.

Gold Sponsors: MasterCard si FAN Courier.

Recommended payment processor: mobilPay

Premium media partner: Forbes

Partners: ProfitShare, Conectoo, MxHost, Mediatic, WensTravel, United Business Center.

 

Despre Libero Events

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targul Touristica. 

 

Laura Biris

Project Manager Libero Events

0728484102

laura@liberoevents.ro