< inapoi la Comunicate de presa

Juriul IAB Mixx Awards Romania 2012

photo_large-23053

IAB Romania a decis, in urma unui proces de vot care tine cont de standardele organizatiei la nivel mondial,  juriul primei edtitiia IAB MIXX Awards.

Astfel, component juriului, in care se regasesc atat agentii de media si interactive, cat si player majori din industria digitala locala, precum si reprezentanti ai clientior este urmatoarea:

Presedintele juriului: David Doty – Executive Vice President & CMO la Interactive Advertising Bureau US

Membri: Alex Visa – Managing Partner Hyperactive, Stefan Iordache – COO Leo Burnett, Radu Ionescu – Fondator si Director de Creatie Kinecto, Bogdana Butnar – Business Development, Head of Telco/eCommerce Google Romania, AlinZainescu – Business Development Manager la TradeAds Interactive, Orlando Nicoara – General Manager Mediafax Group, Oana Iliescu – Online Proposition si Web Development Manager Romtelecom, Robert Anghel – Online Sales si Care Manager  Orange Romania, Radu Apostolescu – Fondator eMag, Cristian Petriceanu, presedinte IAB Romania.

Inscrierile lucrarilor la cele 10 categorii ale competitiei se poate face pana pe data de 8 mai 2012 iar jurizarea va avea loc intr-o sedinta publica sub supervizarea unei companii independente de audit in data de 11 mai.

Toate detaliile necesare pentru companiile interesate sa inscrie lucrari de gasesc pe site-ul www.ronewmedia.rosectiunea IAB MIXX Awards.

Recomandari din partea presedintelui juriului gasiti aici.

Gala de decernare a premiilor va avea loc in cadrul unui show moderat de Andi Moisescu in The Silver Church Club, in seara zilei de 17 mai, ca parte din RoNewMedia – cel mai mare eveniment dedicate industriei online desfasurat pana acum in Romania.

IAB MIXX AWARDS Romania se desfasoara sub licenta si standardele stabilite IAB US. Competitii similare au loc in mai multe tari ale lumii, printre care Belgia, Turcia, Polonia, Italia sau Spania.

Ceremonia IAB MIXX AWARDS United States va avea loc anul acesta in Octombrie la New York.