UAPR si IAB Romania invita industria de comunicare sa participe la evenimentul „The Cookie Challenge: Bune Practici si reglementari pentru publicitatea online targetata comportamental” care va avea loc pe 20 Martie, la Club Jukebox intre orele 10 – 14.

Din perspectiva industriei de publicitate, cookie-urile si intregul proces de publicitate targetata comportamental sunt instrumente utile pentru o mai buna intelegere a utilizatorului si pentru furnizarea unei mai bune experiente de navigare online plecand de la interesul acestuia. Seminarul va aborda teme de interes punctual pentru industria de online: o trecere in revista a beneficiilor publicitatii targetate si a impactului acesteia asupra strategiilor de marketing online, prezentarea si implicatiile cadrului de auto-reglementare (OBA Framework) elaborat prin efortul comun al industriei europene de a furniza mai multe informatii si de a face mai transparent si mai usor de controlat acest proces de catre utilizator, implicatii tehnice si legislative locale ale acestui demers de autoreglementare etc.

EACA (European Association of Communications Agencies) a elaborat un ghid de Bune Practici pentru Publicitatea Targetata Comportamental pentru a sustine discutiile referitoare la implementarea directivelor europene legate de e-privacy si protectia datelor online si a veni in sprijinul industriei de publicitate.

IAB Europe – a creat OBA Framework, un document bazat pe semnatura, care aduce noi metode de interactiune a companiilor cu utilizatorii si stabileste noi standarde de transparenta si control exercitat de utilizator asupra publicitatii online targetate comportamental.

Printre vorbitorii din cadrul evenimentului se numara: Dominic Lyle (Director General EACA), Ionel Naftanaila – OBA Project Manager la IAB Europe si altii ce urmeaza a fi confirmati.

Taxa de participare este de 100 RON. Membrii UAPR, IAB Romania, IAA, RAC and BRAT beneficiaza de participare gratuita pe baza de inscriere la eleonore.schaumburg.lippe@uapr.ro sau ioana.anescu@iab-romania.ro. Numarul de locuri este limitat!