Specialisti de top la nivel local si international din domeniul comertului electronic si marketingului digital, vor participa pe 2-3 aprilie, la Brasov, la ecomTEAM,cel mai mare eveniment regional de profil.Printre speakerii din Romania se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMag.ro, cel mai mare retailer online la nivel local; Dan Bulucea, CEO al Google Romania sau Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania repozitionata recent ca mall al familiei.
Pe de alta parte, in cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media- cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

Am pregatit o lista importanta de speakeri romani si straini, cei din afara Romaniei provenind in special din Marea Britanie, cea mai dezvoltata piata de marketing digital din Europa. Iar in perioada urmatoare vom adauga si alte nume relevante in domeniu pentru a construi un eveniment cat mai interesant pentru participanti”, a afirmat Claudiu Vrinceanu, redactorul-sef al Wall-Street.ro

In cadrul conferintei din prima zi a evenimentului vom discuta despre evolutia comertului online, despre tendinte si strategii de vanzari pe internet, in timp ce ziua a doua va fi dedicata workshop-urilor de PPC, SEO, usability, promotii eficiente, marketing afiliat, analytics, email marketing si social media. In paralel cu wokshop-urile, va exista o zona de business lounge in cadrul careia networking-ul inceput in prima zi a evenimentului va continua intr-un mediu relaxat.

O data cu lansarea ecomTEAM.ro incepe si perioada de early bird, care ofera participantilor o reducere de 30%  din pretul integral al biletelor, aplicabila pentru ambele zile ale evenimentului.

Evenimentul organizat de Wall-Street.ro, unul dintre cele mai importante publicatii de business din Romania, si fondat de 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere la nivel local, se va desfasura pe 2-3 aprilie in Brasov, la Hotelul Kronwell.

Printre partenerii evenimentului se regasesc DPD, Visa, Gemius si Cashout. Partenerii media ai evenimentului sunt 9am.ro, IAB Romania, ARMO, Shopmania, Cariereonline, Iqads, Smark, Retail-Fmcg, PMR.

 Informatii despre organizatori si fondatori

Organizatorul EcomTEAM este Wall-Street.ro este unul dintre cele mai importante cotidiane online de business din Romania, cu o audienta de aproximativ 840.000 de clienti unici in decembrie anul trecut, conform datelor Studiului de Audienta si Trafic pe Internet (SATI). Publicatia a fost lansata in ianuarie 2005 de catre InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania despre care puteti afla mai multe pe www.internetcorp.ro

Evenimentul a fost fondat de catre 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere din Romania si Bulgaria, activa in zona de performance marketing si cu Divizia de PPC, agentie Platinum Google Engage. 2Parale e singura retea de marketing afiliat membra a IAB Romania. Portofoliul 2Parale include peste 300 de campanii si mai bine de 30.000 de afiliati, care au livrat 100 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 83,8 de milioane de lei (fara TVA). Conversiile generate prin 2Parale sunt publice si pot fi accesate  in timp real.

Pentru mai multe informatii, contactati:

Bianca Tătărăscu – Key Account Manager, InternetCorp

bianca@internetcorp.ro

*Image courtesy of www.freedigitalphotos.net