IAB MIXX Awards, una dintre cele mai prestigioase competiții anuale de advertising digital care recunoaște și premiază cele mai bune campanii din mediul digital românesc, şi-a desemnat membrii juriului pentru ceremonia ce va avea loc pe data de 12 iunie. În acest an, preşedintele onorific al juriului este David Doty – Executive Vice President & CMO IAB US.IAB MIXX Awards anunta membrii juriului care vor selecta cele mai bune campanii din mediul digital românesc dintre cele înscrise în cea de-a treia ediţie a competiţiei. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie, în cadrul conferinței regionale de comunicare digitală ICEEfest, la Grand Cinema Digiplex Băneasa – Epika Hall. Procesul de inscriere a campaniilor se va incheia pe 31 Mai 2014.

Juriul este format din specialiști recunoscuți pentru expertiza lor în domeniul comunicării și digitale în România, precum și pentru vasta lor experiența în lansarea și gestionarea unor campanii de anvergură pentru branduri locale sau internaţionale, multe dintre ele recunoscute pe plan internaţional.

Membrii juriului din acest an sunt:
•    Alex Visa- Interaction Director, GroupM Interaction
•    Alina Damaschin- Creative Leader & Head of Consumer PR , Rogalski Damaschin PR
•    Bogdan Herea- CEO & Founder, PITECH+PLUS
•    Bogdan Nițu- General Manager, Webstyler
•    Călin Rotăruș- Owner, Biroul de Comunicare Calin Rotarus
•    Cătălina Mergeani – Marketing Communication Manager, ING Asigurari de Viata
•    Diana Ionel – Digital Director, Starcom România
•    Doru Panaitescu – Owner, Wild Escapes SRL
•    Gabriel Pătru- Sharing and Inspiring Knowledge, BBDO
•    Horațiu Dimulescu – Manager, M-Commerce & Wholesale, Vodafone România
•    Marius Pahomi – General Manager, Conversion Marketing
•    Mihai Tănase – Online Strategy Manager, BMW Group România
•    Odysseas Ntotsikas – Founder and Managing Partner, ThinkDigital Group
•    Olaf Lausen – Chief of Staff and Business Development Director, Romtelecom and COSMOTE România
•    Razvan Căpănescu – Chief Creative Officer, Publicis Bucharest
•    Teodora Migdalovici – Founder, The Alternative School of Creative Thinking

“Juriul din acest an este unul format din oameni nu doar cu experienţă vastă şi variată, ci şi foarte conectaţi la trendurile internaţionale din adevertisingul digital. Am ales pe sprânceană membrii juriului, la fel cum vor alege şi ei câştigătorii IAB Mixx Awards, iar procesul de jurizare cred ca va fi unul nu doar foarte riguros, ci şi foarte valoros. De asemenea, prezenţa lui David Doty, Executive Vice President & CMO al IAB US ca preşedinte onorific al juriului ne onorează şi ne bucură. ”, a declarat Ioana Anescu, Director Executiv, IAB Romania.

David Doty – Executive Vice President & CMO la Interactive Advertising Bureau US, prezent, pentru prima dată în România este atât preşedintele onorific al juriului cât şi invitat special la Gala Mixx Awards pentru a înmâna premiul “Best MIXX.”
Criteriile principale de selecţie a câştigătorilor vizează strategia, creativitatea ideii, dar și execuția, implementarea și rezultatele, atât din punct de vedere al vizibilității, cât și în ceea ce privește eficientizarea bugetului investit. Data limită de înscriere a proiectelor și campaniilor la cea de-a 3 a ediţie a Premiilor IAB MIXX Awards este 31 Mai 2014.

“Organizatorii merită premiaţi pentru diversitatea şi anvergura profilului juraţilor. La IAB MIXX AWARDS sper să descoperim idei care să se instaleze confortabil în postura de câştigătoare şi la alte competiţii. Cu certitudine o să fiu şi-n postura de head hunter, la vânătoare de minţi inspirate şi, pe măsură ce-o să evaluez, sper să descopar oameni talentaţi pentru următoarea generaţie de cyber Young Lions de la Cannes 2015”, a declarat Teodora Migdalovici, Founder, The Alternative School of Creative Thinking

“Lumea comunicării este bântuită de mari energii, care se confruntă mai mult sau mai puţin constructiv: clienţi cu agenţii, experţi cu researcheri, media cu marketing etc. Având în vedere poziţiile şi interesele distincte, rezultatele sunt de multe ori nedefinite şi generează frustrări pentru toate părţile implicate. Mixx Awards este o vreme a olimpiadei în această lume agitată, în care proiectele rezultate în urma ciocnirilor de energii sunt privite la rece şi în perspectivă anului ce urmează, nu numai de către juriu, cât şi de către toţi cei implicaţi. Ceea ce jalonează constructiv lungul drum al comunicării către business”, spune Călin Rotăruş, Owner Owner, Biroul de Comunicare Călin Rotăruş

Câștigătorii premiilor IAB MIXX Awards vor fi nominalizați automat pentru  IAB MIXX Award Europe și IAB MIXX Awards US, participarea la această etapă națională oferindu-le astfel șansa recunoașterii pe plan mondial a campaniilor lor digitale pentru care au fost premiați pe plan local.
Mai multe detalii despre Premiile MIXX Awards din acest an, despre categorii și criterii, dar și despre câștigătorii de anul trecut, aflați de aici: http://www.mixxawards.ro/

Despre IAB MIXX Awards
IAB MIXX AWARDS România se desfasoară sub licența și standardele stabilite de IAB US. Competiții similare au loc în mai multe țări ale lumii, printre care Belgia, Turcia, Polonia, Italia sau Spania.