Experți de talie mondială vor analiza între 12 – 13 noiembrie în București cele mai semnificative tendințe și soluții digitale cu impact în creșterea productivității organizațiilor din România.Microsoft organizează în perioada 12-13 noiembrie 2014, în București, cea de-a doua ediție a Microsoft Summit, cel mai mare eveniment de tehnologie și business de pe piața locală. Experți IT de talie mondială vor analiza cele mai importante tendințe și soluții digitale cu impact în creșterea productivității organizațiilor din România.

Dezvoltatorii și profesioniștii IT ce urmăresc dezvoltarea competențelor pe soluții Microsoft, precum și managerii și antreprenorii aflați în căutarea de noi oportunități de utilizare a tehnologiilor digitale în business sunt încurajați să se înregistreze de astăzi pentru a beneficia de discount-ul de 40%.

Michal Golebiewski, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România: „Vă invităm la Microsoft Summit 2014! Vom valorifica experiența primei ediții a Microsoft Summit, bine primită în ecosistemul nostru de clienți și parteneri, cu obiectivul de a oferi din nou cel mai important eveniment de tehnologie și business al anului în România. Într-un context definit de mobilitate și cloud, designul Microsoft Summit va fi centrat pe dezvoltarea competențelor IT pentru profesioniștii din industrie și pe impactul tehnologiilor în productivitatea companiilor. Începând de astăzi, vă recomandăm să beneficiați de oferta de înscriere timpurie pe http://www.mssummit.ro/”.

Peste 40 de experți în programul evenimentului

Don Grantham, Președinte, Microsoft Central & Easter Europe și David Chappell, Principal, Chappell & Associates deschid lista de experți locali și internaționali invitați la această ediție a Microsoft Summit.
Participanții vor avea acces la peste 45 de sesiuni de prezentări, demonstrații și studii de caz axate pe cele mai noi tendințe și impactul lor asupra afacerilor, precum și cele mai noi tehnologii Microsoft adaptate fiecărui tip de business.
Detalii despre înscriere.

Doritorii se pot înscrie din acest moment pe www.mssummit.ro și vor beneficia de o reducere de 40% până pe 25 septembrie 2014 (în limita stocului disponibil).

***
Despre Microsoft
„Inspirația noastră la Microsoft este să fim liderul în tehnologie și partenerul de încredere pentru viitorul României”
Fondată în 1975, compania Microsoft (NASDAQ “MSFT”) este liderul mondial în software, servicii, device-uri și soluții ce ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.