TeCOMM este evenimentul de referinta al pietei de comert electronic din Transilvania ce va avea loc in 21 si 22 octombrie 2015, Cluj Napoca.

In cele 2 zile de eveniment, participantii vor putea sa intalneasca si reprezentantii Urgent Cargus – sustinatorul principal TeCOMM si una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania. Din 2014 prin fuziunea a doua dintre cele mai importante companii de curierat din Romania, Urgent Cargus detine si utilizeaza singura retea nationala de 140 centre si depozite si o flota de peste 2.600 de vehicule de curierat. In prezent, compania are peste 2.900 de angajati si a avut vanzari cumulate de peste 68 milioane de euro in 2014.

Evolutia pozitiva a rezultatelor Urgent Cargus din prima parte a anului 2015 vine in urma procesului accelerat de consolidare si integrare a operatiunilor, cat si a investitiilor realizate. Volumele transportate au continuat sa creasca pe ambele segmente de clienti, B2B si B2C, sustinute de expansiunea ponderii comertului online, acesta ajungand sa reprezinte 50% din cifra de afaceri a companiei. “Urmarim cu atentie dinamica pietei de comert online, estimata pentru 2015 la o valoare totala de 1,3 miliarde euro, precum si intarirea pozitiei pe care o detinem in zona de clienti B2B.”  a explicat Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.

TeCOMM cuprinde doua zile de prezentari, debate-uri si workshopuri sustinute de specialisti din UK, Rusia si Romania, printre care se numara reprezentanti ai unor branduri importante precum Urgent Cargus, FAN Courier, MasterCard, IKEA, Altex, Google, Bitdefender, iProspect (UK), eCommerceMasterplan (UK), Holistic Email Marketing (UK), Paravion, BestKids etc. Doi dintre principalii speakeri internationali fac parte din World’s Top 50 Email Marketing Influencer si Top 10 comentatori de eCommerce din lume.

Evenimentul organizat de Libero Events se afla la cea de-a cincea editie si este adresat oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest domeniu, specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat.

Conceptul TeCOMM Cluj 2015 este Power to the customers ceea ce inseamna ca puterea sta in mainile consumatorului. Aceasta editie, a cincea la numar,  cuprinde  si alte doua evenimente conexe menite sa ajute specialistii din marketing si turism: MarkDay si Digital Travel Forum.” a declarat Bogdan Ciocian – organizator TeCOMM.

Digital Travel Forum este evenimentul dedicat tuturor celor care activeaza in domeniul turismului: operatori si agenti de turism, hotelieri, linii aeriene, Distribution Systems (GDS) si reservation (CRS). Participantii vor lua parte la prezentarile speakerilor precum Ana Sipciu (Google), Remus Visan (Paravion), Eugen Potlog (Conectoo by Conversion)  si Andrei Cismaru (Bitdefender).

MarkDay este evenimentul de marketing digital care reuneste 4 specialisti in domeniu: Andrei Cismaru (Bitdefender), Anabela Luca (adLemonade), Claudiu Farcas (ProfitShare by Conversion), Eugen Potlog (Conectoo by Conversion). Speakerii vin pregatiti in data de 22 octombrie cu sfaturi concrete si solutii practice pentru campaniile de marketing.

Pana la data de 11 octombrie puteti beneficia de reduceri pentru orice tip de bilet achizitionat. Preturile pentru conferinta pornesc de la 49 euro, mai mult, organizatorii ofera si reduceri atractive pentru grupuri. Vezi aici toate preturile.

Proiectul TeCOMM sustine titlul de Capitala Europeana a Tineretului.

 

TeCOMM is Powered by Urgent Cargus.

Gold Sponsors:  MasterCard si FAN Courier.

Recommended payment processor: mobilPay

Premium media partner: Forbes

Partners: ProfitShare, Conectoo, MxHost, Mediatic, WensTravel, United Business Center.

 

Despre Libero Events

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targul Touristica. 

 

Laura Biris

Project Manager Libero Events

0728484102

laura@liberoevents.ro