Deschidem astazi inscrierile pentru cea de-a 5a editie a IAB MIXX Awards Romania – singura competite 100% digitala care premiaza excelenta in digital dupa standarde internationale! 

Va asteptam in perioada 15 aprilie – 15 mai 2016 cu cele mai bune, creative, inovative campanii derulate in perioada Mai 2015 – Aprilie 2016. Castigatorii vor fi inclusi in IAB MIXX Awards Hall of Fame  – o baza de date Europeana ce contine toate campaniile castigatoare din Europa si vor fi recomandate spre inscriere la IAB MIXX Awards Europe si US.

Inscrierea se face, ca si anul trecut, prin intermediul platformei www.mixxawards.ro – acolo unde puteti gasi mai multe informatii despre eligibilitate si reguli de inscriere. Tariful de inscriere al unei campanii este de 100 Eur pentru membrii IAB Romania. Pentru inscrierea a mai mult de 2 campanii se acorda un discount de 15%.

Cele 11 categorii de concurs sunt:
– Best Brand Campaign
– Best Performance Campaign
– Best Native Advertising Campaign/Project
– Best Mobile Branded App
– Best Mobile Campaign
– Best Video Campaign
– Best Content Marketing Project
– Best Digital PR Campaign
– Best Social Media Campaign
– Best Interactive Experience
– Most Experimental & Innovative Campaign

Descrierea detaliata a categoriilor o regasiti pe site-ul de concurs.

Juriul de anul acesta este compus atat din specialisti din Romania cat si internationali – membri ai juriilor MIXX Awards din tari ca Belgia, Turcia, Polonia s.a. Printre ei amintim: Cedric Cauderlier (Digital Strategist/Co-founder Mountainview), Dawid Szczepaniak (Executive Creative Director VML Poland), Emi Gal (Founder & CEO Brainient), Ana-Maria Bogdan (R/GA Romania), Dan Vartopeanu (Breeze Mobile), Georgiana Oltenescu (Head of Brand Building BCR), Mihai Tanase (Head of Digital, Renault), Cristian Clita (Web & Digital Manager IKEA SEE), Dana Seserman (Head Of Digital MEC Global), Cosmin Nastasa (Managing Partner EDGE) si altii.

Gala de premiere va avea loc in cadrul evenimentului ICEEFest – pe data de 9 iunie, ora 20.00. Accesul la Gala se va face pe baza de invitatie! Pentru accesul la intregul eveniment ICEEFest va recomandam sa profitati de pretul special de 150 Eur – inregistrarea se face aici.

Pentru alte detalii legate de inscrierea la IAB MIXX Awards Romania va rugam sa ne scrieti pe mixx@iab-romania.ro si contact@iab-romania.ro