Bucuresti, 1 august 2016. Evensys si Vodafone organizeaza pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel, cea de-a noua editie a celui mai mare eveniment de social media din tara, Webstock. In cadrul acestui eveniment are loc si competita Webstock Awards, care ofera recunoastere celor mai bune proiecte online desfasurate in Romania in ultimul an.

In perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016, oricine a fost implicat sau a remarcat o campanie de succes din mediul online o poate inscrie gratuit in competitie, intr-una din cele 12 categorii: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Bloggers’ Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Conditii de participare

Un proiect poate fi inscris intr-o singura categorie, exceptand situatiile in care este format din mai multe componente complexe, ce se supun criteriilor mai multor categorii.

Campaniile, proiectele sau aplicatiile trebuie sa fi fost realizate in intervalul ianuarie 2015 – august 2016, sa fie concepute pentru publicul roman, de catre echipe nationale si sa nu fi fost nominalizate anterior la Webstock.

Jurizarea

Ca si in anii trecuti, din juriu vor face parte specialisti in marketing, comunicare, digital, social media si mobile. Jurizarea va avea loc in perioada 8-21 septembrie, iar principalele criterii dupa care se vor ghida membrii juriului sunt: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, creativitate si experienta generala.

Singura categorie in care se va lua in considerare exclusiv votul publicului, exprimat cu ajutorul unei platforme online puse la dispozitie de organizatori, este Online Personality of the Year.

Cele mai bune proiecte vor fi premiate in cadrul galei Webstock Awards, organizate pe 30 septembrie, de la ora 19:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru nominalizari, puteti accesa site-ul evenimentului, sectiunea premii: bit.ly/WebstockAwards16.

 

Despre Webstock 2016

Webstock este cel mai mare eveniment dedicat social media din Romania. Reuneste anual peste 500 de participanti, membri ai comunitatii locale pasionate de online si implicate activ in proiecte desfasurate in mediul virtual. Detalii si inscrieri pe site, www.webstock.ro.

Despre Evensys

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 10 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.