IAB Romania

IAB Romania este asociatia industriei de marketing si publicitate online din Romania. Fondata in anul 2006, reuneste in prezent agentii de publicitate, regii de media, publisheri autohtoni si companii prestatoare de servicii dedicate industriei de publicitate online.

Este o asociatie profesionala, fara scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica si autonoma care isi propune sa protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piata de publicitate online din Romania astfel incat sa sustina dezvoltarea acestui mediu, sa furnizeze know-how celor care activeaza in acest domeniu, sa elaboreze standarde ale industriei si sa creeze cadrul pentru autoreglementare.

Este compusa in prezent din 51 de membri (cele mai importante agentii digitale, de media, publisheri si regii) reprezentand peste 75% din piata de publicitate online din Romania.

Asociatia IAB Romania este membru al asociatiei IAB Europe, participand ca membru fondator la reconfigurarea acestei asociatii in 2008. De asemenea, intretine relatii stranse cu toate tarile din zona CEE in care exista cate un IAB local.

 

error

Enjoy this site? Please spread the word :)