Devino membru

IAB Romania reprezinta intreg lantul valoric din industria de marketing digital si mobil, de la publisheri, agentii si advertiseri, la furnizori de servicii, de tehnologie, brokeri etc.
Prin implicarea si cu participarea membrilor sai, IAB Romania creeaza, adapteaza si recomanda standarde si bune practici in publicitatea online, elaboreaza sau adapteaza proiecte de cercetare pentru a furniza date relevante si argumente care sa vina in sprijinul dezvoltarii pietei de publicitate online, organizeaza cursuri si evenimente prin care seteaza tendintele si transfera know-how relevant specialistilor care activeaza in domeniul online, si reprezinta industria online in fata autoritatilor.
Succesul actiunilor si demersurilor noastre depinde in mare masura de implicarea si suportul membrilor nostri. Daca doriti sa va implicati activ alaturi de noi in realizarea planurilor propuse pentru urmatorii ani si in actiunile dedicate protejarii, dezvoltarii sau autoreglementarii industriei de publicitate online va invitam sa deveniti membri ai Asociatiei si sa contribuiti alaturi de noi la dezvoltarea industriei de publicitate interactiva.

Principalele beneficii si avantaje pe care le veti avea in calitate de membru al IAB Romania sunt:

Acces la studiul ROADS – raport pe care noi il derulam semestrial si care indica valoarea pietei de publicitate online in Romania

Dreptul de exprimare al votului in AGA cu privire la: componenta Consiliului Director, actiuni, planuri, strategii, buget, etc.

Discount cuprins intre 10-25% la cursurile IAB Academy, DIMAQ, evenimentele de profil din Romania, Europa si International, inscrierea si participarea la competitii si gale dedicate mediului online: IAB MIXX Awards Romania, Internetics, MIXX Awards Europe, Research Awards etc.

Implicarea si contributia la actiuni si proiecte care vizeaza dezvoltarea mediului online

Implicarea in Grupurile de Lucru, conducerea unui Grup de Lucru, contributia la materiale elaborate in cadrul IAB, prezenta numelui companiei in materiale elaborate si promovate international

Prezenta numelui/logoului companiei pe site-ul IAB

Posibilitatea de a candida si a fi ales in cadrul AGA ca membru in Consiliul Director al IAB Romania

Reprezentare pe canalele social media

O selectie a celor mai importante stiri din activitatea IAB si din industria digitala locala si internationala: seminarii, webinarii, studii, concursuri, evenimente, interviuri si declaratii locale si internationale

IAB Breakfast – un concept de intalniri informale, pe diverse teme dedicate mediului online, cu recurenta lunara – ne vedem in fiecare ultima zi de vineri a fiecarei luni, sa dezbatem diverse teme, sa facem networking, sa ne cunoastem, sa prezentam si sa discutam pe diverse studii de caz, proiecte si initiative dedicate publicitatii online.

IAB Community – un grup de dialog pe Facebook, in care va invitam sa va inscrieti si sa va exprimati opiniile

Mai multe informatii referitoare la tipurile de membership ( Standard si Corporate) precum si la modul de a valorifica la maxim avantajele membershipului IAB Romania, gasiti in Ghidul de Membru (poate fi descarcat din casuta alaturata).

Pentru a deveni membru IAB Romania va rugam sa completati integral Cererea de Aderare (sau Formularul de aderare) pe care apoi va rugam sa o trimiteti scanata cu semnatura si stampila companiei, sa platiti taxa de aderare (200 RON) si cotizatia de membru (1000 Eur/an) asa cum a fost stabilita la AGA din 14 iulie 2011.

error

Enjoy this site? Please spread the word :)